Proto relativeert goal en kijkt nu vooruit

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Proto relativeert goal en kijkt nu vooruit

Silvio Proto is al helemaal bekomen van zijn schitterende kopbalgoal tegen AA Gent. Meer nog, hij wil er na vandaag niets meer over horen. Vanaf nu telt voor de Germinal Beerschot-doelman de wedstrijd tegen KV Kortrijk van dit weekend.

"Een doelman wordt niet afgerekend op het aantal doelpunten dat hij maakt, maar op de doelpogingen die hij kan pareren. Stel je voor dat ik straks op Kortrijk een blunder bega. Iedereen zal dan zeggen dat ik wel kan scoren maar niet kan keepen. In het voetbalwereldje ben je rap de held, maar even snel ook de antiheld", relativeert Silvio Proto in de krant Het Nieuwsblad.

"Ik wil het doelpunt evenwel niet minimaliseren. Ik zag de beelden terug op tv en het was een fantastische goal. Het was ook een mooie beloning voor het harde werk dat we met de ploeg geleverd hebben. Ondertussen zijn we wel bezig met het voorbereiden van de wedstrijd tegen Kortrijk. Het liefst wil ik die goal nu zo snel mogelijk vergeten. Het is het laatste interview dat ik erover gegeven heb", besluit Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties