Vrancken: 'Kreeg geen kans van Van Geneugden'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vrancken: 'Kreeg geen kans van Van Geneugden'

Eén van de zaterdagavondwedstrijden die in het oog springt vandaag, is RC Genk-KV Mechelen. Voor Wouter Vrancken betekent dit een terugkeer naar de Cristal Arena waar hij nog de voorbereiding op het nieuwe seizoen meemaakte.

"Ik voel me ondertussen al helemaal thuis bij KV Mechelen. Het is een goede groep. De club is op mijn lijf geschreven. De supporters maken hier van iedere voetbalwedstrijd een waar feest. In Genk is dat toch anders. Het is er wat familialer. Veel mensen komen daar met kinderen, een andere benadering is dat", aldus Wouter Vrancken op Studio 1.

De middenvelder vindt niet dat hij een stap heeft teruggezet door naar KV Mechelen te verhuizen. "Ik heb gewoon mijn gevoel gevolgd. Bij Mechelen voelde ik meteen dat het goed zat. Het is een warme club en bovendien zag het er voor mij niet bepaald goed meer uit bij RC Genk", gaat Vrancken verder.

Vandaag staat in de Cristal Arena de wedstrijd tussen zijn ex-club en nieuw team op het programma. "Ik heb geen revanchegevoelens naar die club toe. Ik denk ook niet dat er anti-slogans naar mij toe zullen zijn. Ik heb me altijd volledig gegeven. De band met de club is goed, maar niet met trainer Ronny Van Geneugden. Ik had een goede voorbereiding maar kreeg van hem geen kansen. Hij zou zogezegd nooit naar namen kijken en altijd de beste spelers opstellen. Niet dus," sneert Vrancken toch nog een klein beetje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties