De Guzman en Makaay blij

Kevin Van Cutsem
| 2 reacties
De Guzman en Makaay blij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Feyenoord kende gisteren zijn Europese opponenten. Ondanks de barslechte resultaten in de competitie zijn de Rotterdammers optimistisch voor Europa. Fijn detail: Jonathan de Guzman kan voor het eerst tegen zijn broer spelen.

Feyenoord draait niet lekker in de competitie. Trainer Gertjan Verbeeck staat met zijn jongens op een troosteloze 14de plek, met amper vier verzamelde puntjes. Toch zijn ze in Rotterdam overtuigd dat ze in Europa iets kunnen laten zien. Met Deportivo, AS Nancy, CSKA Moskou en Lech Poznan hebben ze daar ook rede toe. Jonathan de Guzman (foto) vertelde aan de clubsite dat een plek bij de eerste drie zeker haalbaar moet zijn. Voor de geblesseerde middenvelder kreeg de loting nog een extra tintje mee. De Nederlandse Canadees kan mogelijk voor het eerst op het hoogste niveau spelen tegen zijn broer Julian, die voor Deportivo uitkomt. De Guzman is dan ook in de wolken: “Ik had het er met hem al over gehad en nu is het zover.”
 
Ook Roy Makaay is gelukkig. Zijn wens om nog eens tegen Depor te spelen kwam uit. De Nederlandse spits werd er in 2000 landskampioen én Europees topschutter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties