Bouchouari: 'Je kan Pepi en Koki ook laten voetballen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Bouchouari: 'Je kan Pepi en Koki ook laten voetballen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hakim Bouchouari bezorgde Antwerp zondagmiddag met een ver afstandsschot drie belangrijke punten, maar wil niet lang bij de slechte wedstrijd blijven stilstaan.

Een jonge supporter komt na de wedstrijd Bouchouari feliciteren. “Goed gespeeld”, klinkt het. De Marokkaanse Belg deelt die mening niet. “Jij hebt dan toch een andere wedstrijd gezien”, grapt hij.
 
“We hebben de drie punten en met 9 op 9 kunnen we met een gerust geweten naar de drie komende uitwedstrijden toeleven. Vandaag moet je niet naar het voetbal kijken. De match trok gewoon op geen tuut. Met Pivaljevic en Jelicic mis je wel twee spelers die kunnen scoren. Het kan alleen beter, maar als je kampioen wordt met slecht te spelen, zal niemand daar iets op tegen hebben.”
 
Pepi en Koki
 
Bouchouari slaat mea culpa voor de zwakke vertoning tegen Charleroi. “We hebben hen in de wedstrijd laten komen, maar dat ligt aan ons. We waren niet agressief genoeg. Als je Pepi en Koki laat spelen, kunnen ze ook voetballen.”
 
Halverwege de eerste helft zorgde hij met een ver afstandsschot voor de enige treffer van de middag. “Er stond veel wind”, grijnst Bouchouari. “Nee, ik wou hem eigenlijk naar De Vriese steken, maar ik raak hem met buitenkantje rechts. Dat er iemand op de grond lag, heb ik niet gezien, maar dat interesseert mij ook niet. De spelers van Charleroi mogen denken wat ze willen.”
 
Terug voetballer
 
Bouchouari speelde nog maar zijn eerste wedstrijdminuten van het seizoen. “De supporters moeten nog geduld hebben en mij twee-drie weken tijd geven. Ik voel me terug voetballer, maar was blij dat ik na 70 minuten naar de kant mocht. Ik heb zelf om mijn vervanging gevraagd.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties