Zele stuurt trainer de laan uit

Steven Bologne
| 0 reacties
Zele stuurt trainer de laan uit
Foto: © SC

Eendracht Zele draagt sinds het voorbije weekend de rode lantaarn in vierde klasse B, de Oost-Vlaamse club verloor met zware 0-4 cijfers van Berchem. Maandagavond besloot de club om de samenwerking met trainer De Vadder stop te zetten.

Op de openingsspeeldag verloor Zele in eigen huis met forfaitcijfers van Opwijk. Ook in de overige thuismatchen liep het voor geen meter. Tegen Londerzeel en Temse werd het telkens 0-3. Op verplaatsing werd er enkel gewonnen in Berlare, wat voor de enige puntenoogst zorgde. Vorig weekend leverde Zele een bijzonder zwakke prestatie af, en stond het bij de rust al met een niet eens overdreven 0-4 in het krijt tegen Berchem Sport.
 
Trainer De Vadder wisselde in de eerste helft reeds twee keer, en bliksemde zijn spelersgroep tijdens de rust al na vijf minuten de kleedkamer uit, voor betering zorgde het echter niet. Zele voetbalde bijzonder zwak en blunderde in zowat alle linies en van organisatie was nauwelijks sprake.
 
Dat noopte het bestuur van de club tot ingrijpen. In onderling overleg werd het contract met trainer Peter De Vadder verbroken. De 44-jarige lesgever aan de Heyzelschool maakte vorige zomer nog de overstap van tweedeprovincialer Geeraardsbergen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties