Middlesbrough kent ook Witsel

De Nijs Michael
| 15 reacties
Middlesbrough kent ook Witsel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele weken geleden konden we al melden dat Middlesbrough de prestaties van Steven Defour van nabij volgt, maar de Engelsen hebben niet enkel de kapitein van de Rouches in het vizier. Ook Axel Witsel kan op interesse van de club rekenen.

Standard speelde twee sterke partijen tegen Liverpool en dat is in Engeland niet onopgemerkt gebleven. De interesse in de spelers van Standard is dan ook nooit zo groot geweest, zeker nadat Standard vervolgens Everton uit de UEFA-beker kegelde. Standard mag deze winter dan ook een bod verwachten op enkele basisspelers.

Zo toont Middlesbrough al geruime tijd interesse in Steven Defour. De Engelsen zijn echter geschrokken van de vraagprijs voor de middenvelder en daarom zijn ze op zoek gegaan naar een alternatief. Jammer genoeg voor Standard komt ook dat alternatief uit Luik. Axel Witsel heeft namelijk de interesse van Middlesbrough kunnen wekken. Vooral het feit dat Witsel 'amper' vier miljoen moet kosten, terwijl Defour minstens acht miljoen moet opleveren voor de Luikenaars, kan Middlesbrough bekoren. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties