City wil Zaki deze winter in huis halen

De Nijs Michael
| 1 reacties
City wil Zaki deze winter in huis halen
Foto: © SC

Manchester City realiseerde deze zomer enkele opmerkelijke transfers, maar de koopwoede van de club is nog niet gestild. Nu hoopt het team van Vincent Kompany de Egyptische aanvaller Amr Zaki te strikken.

Zaki is eigendom van het Egyptisch topteam Zamalek, maar dit seizoen is hij op huurbasis aan de slag bij het Engelse Wigan Athletic. Daar heeft de aanvaller zich ontpopt tot Engels topschutter, zo scoorde hij afgelopen weekend tegen Liverpool zijn zevende treffer van het seizoen. Wigan heeft een aankoopoptie afgedwongen bij Zamalek, waardoor de spits in theorie dus wellicht naar zijn huidige werkgever zal vertekken. 

Manchester City is echter van plan om toch een poging te wagen om de aanvaller alsnog in huis te halen. De Engelse club gaat deze week in ieder geval rond de tafel zitten met Zamalek om een overgang van de 25-jarige Zaki te bespreken. "Het is nog onduidelijk waar de gesprekken over Zaki gevoerd worden. Onze delegatie vliegt naar Dubaï of Manchester", bevestigt de Egyptische topclub de nakende gesprekken via de website.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties