Van Geneugden wil Genk-rapport over paar jaar

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Van Geneugden wil Genk-rapport over paar jaar

RC Genk haalde in de afgelopen weken een 9 op 9. Zondag komt Standard Luik op bezoek in de topper van de negende speeldag. In Limburg kijken ze vol vertrouwen vooruit maar de afrekening van het beleid mag pas over twee jaar gebeuren.

"Ik heb ook gelezen dat Jos Vaessen wil dat we dit seizoen voor de titel meestrijden. Ik wil dat toch allemaal wat nuanceren. We zullen al blij zijn als we een plaats bij de eerste vier hebben kunnen bemachtigen. Het heeft geen zin om nu al victorie te kraaien", aldus Genk-trainer Ronny Van Geneugden in de krant Het Laatste Nieuws.

Van Geneugden vindt ook dat niet alles staat of valt met winst of verlies tegen Standard. "Als wij niet verliezen - of beter nog - kunnen winnen van Standard, dan zetten we zeker een grote stap vooruit. Het resultaat tegen de regerende kampioen is echter niet bepalend voor ons project. We zijn hier nu bezig een geraamte neer te zetten, een bepaald sportief beleid, een bepaalde visie. Ons project zal je pas over een paar jaar kunnen beoordelen, los van de trainer en los van de resultaten", besluit de ex-voetballer van Lommel, Germinal Ekeren en Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties