Jacobs vreest zware wedstrijd tegen Mechelen

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Jacobs vreest zware wedstrijd tegen Mechelen

RSC Anderlecht moet vanavond voor eigen volk de 4-0-oplawaai van vorige week tegen Zulte-Waregem trachten goed te maken. Het team dat als kanonnenvlees moet dienen, is KV Mechelen. Anderlecht-trainer Ariël Jacobs ziet het echter zo niet.

"We weten nu al dat de wedstrijd tegen KV Mechelen een zware dobber zal worden. Ook vorig seizoen hadden we het met hen absoluut niet gemakkelijk. We konden hen twee keer overwinnen met het kleinste verschil waarbij dat één keer gebeurde in de allerlaatste minuut", zegt trainer Ariël Jacobs op Sporza.

Op de vraag hoe de speler zich herpakt hebben na de wedstrijd van afgelopen zondag in Waregem, bleef Jacobs wat op de vlakte. "Ik heb eigenlijk zelden of nooit te klagen over de kwaliteit en de inzet van mijn spelers op training."

Polak

De missing link in het spel van Anderlecht lijkt de Tsjechische international Jan Polak te zijn. De middenvelder brengt Anderlecht goed nieuws. "Zijn blessure evolueert goed. Deze week is hij opnieuw beginnen lopen en als alles goed verloopt, start hij volgende week weer met de baloefeningen. Dinsdag is er alvast weer een echo", zegt Jacobs. Jan Polak viel enkele weken geblesseerd uit tijdens de wedstrijd tegen Standard met een spierscheur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties