Standard heeft problemen met Belgacom TV

Standard heeft problemen met Belgacom TV
Foto: © SC

Afgelopen weekend stond de geladen topper tussen Racing Genk en Standard op het programma. Tijdens de rust van die wedstrijd liep het fout tussen de mensen van Belgacom TV en Standard.

De directeur van Standard, Pierre François, legt in de Waalse pers uit wat er aan de hand was. "Bertrand Crasson nodigde me tijdens de rust uit voor een gesprek voor de camera van Belgacom TV. Marc Delire weigerde echter om ons het woord te geven", aldus een ontstemde François.

"Daarop hebben de spelers en technische staf besloten om die avond de journalisten van Belgacom TV niet langer te woord te staan", verduidelijkte de directeur.

Marc Delire
reageerde inmiddels al. "Het contract is heel duidelijk. Tijdens de rust moet een speler ons te woord staan. François wilde graag wat zeggen over hetgeen er met Jos Vaessen gebeurd was, maar wij wilden een spelersreactie. Aan Vlaamse kant was er tijdens de rust geen probleem, want daar reageerde Igor De Camargo voor de camara. Bij ons daagde Benjamin Nicaise niet op. Ik vraag mij af waarom we ons hierbij moeten neerleggen. Het is enkel met Standard dat we steeds problemen hebben."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties