Sergeant: 'Een deugddoende overwinning'

Kevin Pieters
| 0 reacties
Sergeant: 'Een deugddoende overwinning'

Cercle Brugge speelde zaterdagavond tegen Moeskroen eindelijk nog eens op niveau. Een verplaastsing naar Moeskroen was geen evidentie, daar Cercle de voorbije zes jaar geen enkele keer wist te winnen op Le Canonnier. Het versloeg de Waalse club met 0-1.

"Het was een deugddoende overwinning", liet Tony Sergeant na de wedstrijd weten. "We speelden een volwassen match en wisten dat we op Moeskroen kwamen spelen, dus dat we elke kans maximaal zouden moeten gebruiken. Het samenspel met Serebrennikov in het middenveld rendeerde vandaag wel, in tegenstelling tot de voorbije weken."  Vooral de inzet en het harde werk was de middenvelder niet ontgaan. "We zullen nog wel punten halen, maar het blijft belangrijk dat we blijven werken. Dat zag je vandaag ook. Er was de inzet en iedereen knokte voor elkaar, met als resultaat een driepunter."

Cercle Brugge klimt door deze winst op naar een elfde plaats. Bij Moeskroen is er nog geen reden tot paniek. De Waalse club staat op een verdienstelijke zesde plaats. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties