Wordt Meeuws opvolger Van Veldhoven?

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
Wordt Meeuws opvolger Van Veldhoven?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De naam van Walter Meeuws circuleert in de wandelgangen van Germinal Beerschot als opvolger van Harm Van Veldhoven. De Antwerpse club staat na elf speeldagen zestiende met acht punten.

De bekerwedstrijd tegen Racing Mechelen of vier op zes in de competitie. Het zijn twee mogelijke ultimatums voor Van Veldhoven die de ronde doen op Germinal Beerschot. Voorzitter Herman Kesters ontkent in alle toonaarden.
 
Meeuws
 
Er zou echter al een mogelijke opvolger klaar staan voor de Nederlandse trainer: Walter Meeuws. “Ik heb nog geen enkel contact gehad met Germinal Beerschot, maar het zou wel leuk zijn”, reageert Meeuws telefonisch.
 
“Het is een goede ploeg. Ik heb ze dit jaar al vijf-zes keer aan het werk gezien. Ze hebben pech gehad met de omstandigheden en verdienen minstens zes-zeven punten meer.”
 
Voldoende ambitie
 
Als de Antwerpenaren contact opnemen, zal Meeuws niet twijfelen. “Het is een club met voldoende ambitie. Ik heb er zelf zes jaar gespeeld en de Antwerpse mentaliteit ligt me wel. Ik denk dat ik er wel een prestatie kan neerzetten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties