Interview Vanhaezebrouck: "Dit veld is een schande"

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Vanhaezebrouck: "Dit veld is een schande"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck stuntte vanavond met Kortrijk in de beker. Standard ging kopje onder tijdens de strafschoppen. Vanhaezebrouck: “Een fantastische zege. We hebben nog maar eens bewezen tot wat we in staat zijn.”

Kortrijk blijft ongeslagen in eigen huis. Volgens trainer Hein Vanhaezebrouck is dat geen toeval. “Thuis kunnen we altijd iets meer. Dat is duidelijk. We voetbalden goed mee, eisten ons deel van het balbezit op en kwamen een paar keer goed voor doel. Vlak voor tijd verdienden we ook nog een penalty. Als we die omzetten, wil ik het allemaal nog wel eens zien.”
 
Over de staat van de grasmat was Vanhaezebrouck niet te spreken. “Het is een regelrechte schande. Een groot nadeel ook voor het aanvallend combinatievoetbal dat we proberen te brengen. We hebben er met de stad over samen gezeten, maar ook zij konden er niets meer aan veranderen. De volgende wedstrijd hier is binnen negen dagen. Ik hoop dat we tegen dan een oplossing gevonden hebben, want dit is niet meer toelaatbaar.”
 
Vooruitkijken wou de Kortrijk-trainer nog niet. “Ik weet twee dingen: Eén, dat we dit weekend in Dender spelen. En twee, dat we het na deze partij fysisch moeilijk gaan krijgen. Verder wil ik vandaag nog niet denken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties