Lambrecht: 'Ook Standard moet voor de bijl'

De Nijs Michael
| 3 reacties
Lambrecht: 'Ook Standard moet voor de bijl'
Foto: © SC

Lokeren zorgde op de vorige speeldag voor dé stunt door drie punten mee te graaien in het Astridpark, maar na de stuntzege tegen Anderlecht willen de Waaslanders nu ook het vel van Standard. Standard won in de competitie voor het laatst in 1998 op Daknam.

"Ik sluit een tweede stunt niet uit", klinkt het hoopvol bij Lokerenvoorzitter Roger Lambrecht. "Als je op Anderlecht kan winnen, dan moet je dat thuis tegen Standard ook kunnen. Als we voltallig zijn, moeten we van niemand bang zijn. Lokeren is geen grijze muis, zoals het al te vaak wordt afgeschilderd. Na onze overwinning in het Constant Vanden Stockstadion gingen plots vele ogen open. Eindelijk, zou ik zeggen. We hebben met Maazou de topschutter van de competitie in huis. We verloren slechts één wedstrijd van de elf. Enkel leider Club Brugge doet even goed. Met slechts acht tegendoelpunten beschikt Lokeren ook over de minst gepasseerde verdediging."

De voorzitter van Lokeren beseft echter dat zijn topschutter stilaan grof wild aan het worden is op de transfermarkt. "De interesse voor hem is enorm", bevestigt Lambrecht. "Uit alle hoeken van Europa hangen scouts en managers aan de lijn. Ik blijf er rustig bij. Onze topschutter ligt nog vijf jaar onder contract. Een transfer is alleen mogelijk als er een bod komt waar ik absoluut geen 'neen' tegen kan zeggen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties