Lavezzi wil langer bij Napoli blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lavezzi wil langer bij Napoli blijven

Ezequiel Lavezzi behoort inmiddels tot de beste spitsen ter wereld. De Argentijn van SSC Napoli staat dan ook in de belangstelling van Chelsea. Lavezzi lijkt echter geen trek te hebben in een verhuis naar Londen.

SSC Napoli is mede door de trefkracht van Ezequiel Lavezzi opgeklommen naar de bovenste regionen in de Serie A. Trainer Edoardo Reja heeft de ploeg voorlopig geparkeerd op plaats vier. Lavezzi wekte door zijn doeltreffendheid ook de belangstelling op van Chelsea, maar de international ziet een verhuis niet zitten.

"Ik wil blijven bij Napoli. Ik weet dat Chelsea me bekeken heeft, maar dat is iets voor mijn zaakwaarnemer en de club. Ik geloof niet dat Napoli de intentie heeft om me te laten gaan en dat gevoel doet me goed. Ik ben hier heel gelukkig. Mijn droom is nu belangrijk te worden voor de nationale ploeg en Napoli kan mij daar perfect bij helpen", zegt Lavezzi in de toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.

Lavezzi maakte in 2007 al zijn debuut voor de nationale ploeg van Argentinië, maar raakte vrij snel weer uit beeld. De nieuwe bondscoach Diego Armando Maradona  heeft hem nu wel weer opgeroepen voor de vriendschappelijke interland van aanstaande woensdag tegen Schotland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties