PL Kort: Liverpool en Chelsea niet te stuiten

De Nijs Michael

In de Premier League blijven Liverpool en Chelsea doorrazen, beide ploegen wonnen relatief makkelijk op verplaatsing. Chelsea ging met 0-3 winnen bij West Bromwich, terwijl Liverpool met 0-2 won bij Bolton. Beiden blijven uiteraard samen aan de leiding.

Marouane Fellaini speelde met Everton dan weer gelijk bij Middlesbrough, onze landgenoot speelde de volledige wedstrijd. De partij was nochtans slecht begonnen voor Everton, want al na 8 minuten had O'Neill de openingstreffer op het bord gezet. Everton vocht echter terug en scoorde in de tweede helft de gelijkmaker via de wederoptredende Yakubu.

Ook Vincent Kompany, die eveneens negentig minuten op het veld stond, moest vrede nemen met één punt. De Rode Duivel zag Manchester City 2-2 gelijkspelen tegen promovendus.