Scifo: 'Baseggio is niet in vorm'

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Scifo: 'Baseggio is niet in vorm'

Geen Walter Baseggio zaterdagavond in de basisopstelling van Moeskroen tegen Charleroi. De middenvelder was sterk in het seizoensbegin, maar kent nu blijkbaar een dipje. Trainer Enzo Scifo legt het uit in de krant Het Nieuwsblad.

"Walter Baseggio is al een tijdje minder in vorm en ik heb dat dan ook eens met hem besproken. Hij weet dat en beseft dat hij minder presteert dan in het seizoensbegin. Het is nu zaak om hem weer in vorm te krijgen door gericht te trainen, maar ook met de nodige recuperatie. Walter is een belangrijke speler voor de ploeg en het is dan ook noodzakelijk om hem weer naar een hoger niveau te kunnen tillen", aldus Moeskroen-trainer Enzo Scifo.

Baseggio steekt zijn vormverlies op een vervelende rugblessure waarmee hij al een tijdje sukkelt. "Ik ben daardoor niet in staat om een aantal bewegingen uit te voeren. Het was dan ook beter om wat rust in te lassen. Ook voor de wedstrijd van volgende week is er nog twijfel. We zullen wel zien", zegt het jeugdproduct van RSC Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties