Interview Video - Peeters: "Pas in februari over degradatie spreken"

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Video - Peeters: "Pas in februari over degradatie spreken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rocky Peeters kwam naar Germinal Beerschot om een stap vooruit te zetten. Dat is voorlopig nog niet gelukt. De Antwerpse club bengelt onderaan en Peeters kon met een uitsluiting en twee eigen doelpunten Germinal Beerschot nog niet veel bijbrengen.

“Ik heb die fase nog 1000 keer voor de geest gehaald, maar de beelden heb ik niet meer gezien”, zegt Peeters. “Die wou ik niet meer zien. Gelukkig was het zondag een verjaardagsfeestje voor mijn dochter, al ben ik er op de bus wel lang mee bezig geweest.”
 
Juiste keuze?
 
“Dat moet je op lange termijn bekijken. Ik heb altijd willen voetballen voor deze club en zal ook altijd mijn truitje nat maken. Ik wil het maximum eruit halen. Met Roeselare kwamen we niet echt in degradatiegevaar, maar bij Sint-Truiden was het een bewuste keuze. Soms heb je uitdagingen nodig. Niemand had verwacht dat Germinal Beerschot het zo slecht zou doen, maar pas in februari mogen we over degradatie spreken.”
 
Meer in video: Rocky Peeters over de inzet van Van Veldhoven, de over-zijn-lijk-mentaliteit, de reputatie van Fadiga en een reeksje voor Kerstmis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties