Lampard vond De Bleeckere te gretig (met kaarten)

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Lampard vond De Bleeckere te gretig (met kaarten)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Lampard kreeg gisteren in de slotfase van de wedstrijd tegen Girondins Bordeaux een tweede gele en dus een rode kaart. De Engelse international vond onze landgenoot Frank De Bleeckere iets te gretig in het Stade Chaban-Delmas.

"Die rode kaart is wellicht mijn eigen fout want ik had ook al door dat de scheidsrechter gretig was met zijn kaarten. Ik had niet moeten tackelen", zei Frank Lampard, middenvelder van Chelsea, na afloop van de wedstrijd.

Er werden nog drie andere spelers van de Londenaren geboekt door onze landgenoot Frank De Bleeckere. Ashley Cole, Joe Cole en John Terry kwamen allemaal in het boekje van de inwoner van Oudenaarde. 

Lampard zal door die rode kaart de laatste ontmoeting in de groepsfase missen met de Roemeense landskampioen CFR Cluj. Chelsea zal door het 1-1-gelijkspel van gisteren in Bordeaux die wedstrijd moeten winnen om zeker te zijn van kwalificatie voor de volgende ronde. "Als we Cluj straks niet kunnen kloppen, was ik beter in Brazilië gebleven", liet de Braziliaanse Chelsea-coach Luiz Felipe Scolari al optekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties