Analyse Antwerpse vierde provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse vierde provinciale

In de Antwerpse vierde provinciale kwamen heel wat teams voor de zestiende maal dit seizoen in actie. In dit overzicht kan u de resultaten van uw favoriete club terugvinden.

Vierde A:

Olympic geeft geen krimp
Olympic blijft op zijn elan doorgaan. Het won makkelijk met 4-0 van Luchtbalboys en behoudt zijn voorsprong van zes punten op Berendrecht. Die club haalde het in de derby van Stabroek met 2-6. Heibos won met 1-2 van Olympic Essen en kan mits winst van zijn inhaalwedstrijd naast Berendrecht op de tweede plaats komen.

Jong Merksem en Antuerpia beperken schade
Jong Merksem en Antuerpia verloren opnieuw en blijven de rangschikking afsluiten. Ze veloren met dezelfde cijfers: 1-3. Antuerpia ging ten onder tegen Turk Sport terwijl Borsbeek te sterk was voor Jong Merksem.
Onderaan pakte Mortsel ook nog een puntje tegen Putte en behaalde Ex. Essen nog eens een zege. Burcht was het slachtoffer van dienst.

Lint boekte ten slotte een 0-5-zege tegen Donk.

Vierde B:
Berlaar speelt niet maar doet goede zaak
Leider SK Berlaar kwam afgelopen weekend niet in actie, maar deed toch een goede zaak. Eerste achtervolger Blaasveld verloor namelijk op eigen terrein van Heindonk. Berlaar heeft vijf punten meer dan Blaasveld en speelde ook nog een wedstrijd minder.

Puurs en Putte profiteerden van de uitschuiver van Blaasveld, want ze wonnen hun wedstrijd. Putte pakte de volle buit op bezoek bij Leest, Puurs had aan een goal genoeg om te winnen van Kessel.
Staartteams weinig succesvol

Onderaan was er weinig reden tot juichen. Hingene en Apollo Nielse verloren van respectievelijk Rumst en Rijmenam en blijven laatste. Oxford Hemiksem verloor ook, met 0-3 van Elzestraat.

Ten slotte noteerden we een nieuwe zege voor Emblem, 0-3 te Bevel en een gelijkspel tussen Peulis en Sint Amands.


Vierde C:
Leider wint niet
Dosko heeft op de veertiende speeldag niet kunnen winnen. Het speelde tegen de eerste achtervolger Poederlee 0-0 gelijk. De kloof blijft vier punten. Poederlee heeft op zijn beurt al zeven punten meer dan Pulle, de nummer drie. Die club heeft nog wel een wedstrijd te goed en won afgelopen weekend met 2-4 van Achter Olen.

Geen vreugde onderaan
Onderaan de klassering was er geen reden tot juichen. Rode lantaarn Noordstar scoorde drie maal in eigen huis, maar slikte vijf treffers tegen Oosthoven. Hezewijk ging ten onder op bezoek bij HIH Turnhout. Ook Wortel verloor, met 2-0 bij Molenkring.

Veel goals
Er vielen ook heel wat doelpunten in vierde C. Middenmotors Grobbendonk en Wechelderzande hielden het bij drie doelpunten, 3-0. Massenhoven won makkelijk van Zandhoven met 4-1. Voor tien doelpunten moest u in Gierle zijn. De thuisploeg won met 7-3 van Westmalle. 


Vierde D:
Dimpna behoudt ruime voorsprong
Dimpna heeft voorlopig nog altijd acht punten meer dan dichtste achtervolger Immer Voort. Die laatste club heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Dimpna won afgelopen weekend met 2-4 op het veld van Vorst, Immer Voort had aan een treffer genoeg om met de drie punten terug te keren uit Blauberg.

De top zit dicht bij elkaar. Wiekevorst en Zammel hebben een punt minder dan Immer Voort. Punt heeft een puntje minder dan dat tweetal en wordt op zijn beurt op de voet gevolgd door Vorst. Wiekevorst nam afgelopen weekend makkelijk afstand van Booischot terwijl Zammel thuis met 2-1 won van Punt.

Oosterlo pakt punt
Rode lantaarn Oosterlo heeft een puntje gepakt. Het speelde 0-0 gelijk op bezoek bij Alberta. Ramsel heeft een punt meer dan de laatste. Thuis verloor het met 1-2 van Zoerle.

De op twee na laatste, Schoor, kreeg een 5-0-pandoering op het veld van Netegalm. Olmen won ten slotte met 0-3 van Veerle.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (4D)

Nieuwste reacties