Derijck: 'Het spel van Club Brugge ligt me'

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Derijck: 'Het spel van Club Brugge ligt me'
Foto: © SC

De kans is bijzonder groot geworden dat Timothy Derijck na de winterstop de kleuren zal verdedigen van Club Brugge. Momenteel is de verdediger nog aan de slag bij Feyenoord Rotterdam, maar daar wil onze landgenoot niet langer blijven.

"Ik kijk er al naar uit om voor Club Brugge te spelen. Het is een absolute topclub die ieder seizoen wel een prijs pakt. Ik denk ook dat het voetbal mij moet liggen want het is een combinatie van werkvoetbal en technisch vernuft", aldus de 21-jarige Timothy Derijck in de krant Het Laatste Nieuws.

"Werkkracht heb ik voldoende en dankzij mijn opleiding bij Anderlecht heb ik ook voldoende technisch vermogen om mee te kunnen op dat niveau. Ik ben ook iemand die zich vlot kan aanpassen aan een nieuwe omgeving. Ik verwacht dan ook geen problemen", gaat Derijck verder.

Onze landgenoot hoopt dat zijn huidige club Feyenoord Rotterdam het hem niet te moeilijk zal maken om andere oorden op te zoeken. "Ik hoop dat ze geen al te hoge transfersom zullen vragen zodat alles op clubniveau snel afgerond kan raken. In de winterstop wil ik absoluut vertrekken want in Rotterdam heb ik echt geen toekomst meer", besluit de verdediger die naar verluidt 400.000 à 500.000 euro moet kosten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties