Mathijssen: 'Anderlecht dit weekend de winnaar'

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Mathijssen: 'Anderlecht dit weekend de winnaar'
Foto: © SC

Jacky Mathijssen heeft nog altijd de wedstrijd van vorig seizoen op zijn maag liggen. In Brugge leeft nog altijd het idee dat als scheidsrechter Gumienny een geldig doelpunt van Sterchele niet had afgekeurd, Club kampioen was geworden.

"Ik beklaag nog altijd dat we toen niet geprofiteerd hebben van onze uitstekende eerste helft. Ook al voelden we toen de kracht van Standard, ik denk nog altijd dat die 1-2 een keerpunt was in de competitie", blikt Club-coach Jacky Mathijssen nog even terug op vorig seizoen in de krant La Dernière Heure.

"Zondag spelen we weer een topwedstrijd, maar meer dan dat is het ook niet. De match beslist nog niet over de titel en de enige echte winnaar zal dit weekend Anderlecht zijn", aldus Mathijssen over zondag.

De Limburgse oefenmeester is tevreden met wat zijn spelers tot nu toe lieten zien. "In tegenstelling tot Standard zitten we nog steeds in de opbouwfase, maar ik zie vooruitgang. We een kwaliteitsinjectie gekregen, maar daarmee kregen we ook een aantal problemen. We zijn wel op de goede weg want dat merk ik aan de interesse van andere clubs in onze spelers. Dat was al heel lang geleden voor Club Brugge", besluit Mathijssen. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties