Van Heerden: 'Te weinig rendement volgens Devroe'

Nico Wieme
| 7 reacties
Van Heerden: 'Te weinig rendement volgens Devroe'
Foto: © SC

Zondagmiddag ontvangt Club Brugge Standard. Elrio Van Heerden scoorde twee jaar geleden tegen de Rouches zijn enige competitietreffer in Brugse loondienst. De Zuid-Afrikaan wil er alles aan doen om een contractverlenging af te dwingen bij Luc Devroe.

Elrio Van Heerden is het zorgenkind van Club Brugge. De technisch fijnbesnaarde speler begrijpt niet waarom hij de voorbije jaren zo vaak blessures opgelopen heeft. “Ik ben vooral geblesseerd geweest”, zegt hij in De Morgen. “Voor ik naar Brugge kwam, had ik één keer mijn voet omgeslagen. Ik zeg niet dat deze stad vervloekt is, maar ik vraag me wel af waarom het zo liep. Tegen februari wil ik er weer helemaal staan.”
 
Van Heerden beseft dat hij bij Luc Devroe (foto rechts) weinig krediet heeft. “Club heeft me altijd gesteund. Luc Devroe? Hij vindt dat ik te weinig rendement haal. Niet hij, maar Marc Degryse haalde me naar Brugge. Was ik één van de spelers van Devroe geweest, hij zou me meer beschermen”, denkt de Zuid-Afrikaan.
 
Op het einde van dit seizoen loopt het contract van Elrio Van Heerden af. “Ik wil graag bij Club Brugge blijven. Het is aan mij om die contractverlenging te versieren. Ik zie mezelf in een ploeg spelen met Nabil Dirar en Ronald Vargas. Daar zijn oplossingen voor, maar dat is werk voor de trainer.”
 
De Clubmiddenvelder bekent dat hij soms problemen heeft met zijn coach, Jacky Mathijssen, maar dan wel op een speciaal gebied. “Ik versta niet altijd wat de trainer zegt. Mathijssen praat Limburgs, dat gaat zo snel”, vindt Van Heerden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties