Versiert Cordier een transfer naar Anderlecht?

De Nijs Michael
| 3 reacties
Versiert Cordier een transfer naar Anderlecht?

Nadat eerder deze week duidelijk werd dat Silvio Proto deze winter niet terugkeert naar Anderlecht, dook er een hele waslijst met kandidaat-doelmannen bij de Brusselse club op in de kranten. Toch lijkt paars-wit een andere piste te bewandelen.

"Ik heb een naam van een doelman in gedachten, maar ik heb hem nog niet gecontacteerd", vertrouwt manager Herman Van Holsbeeck Het Nieuwsblad toe. "Het gaat om een keeper die een supertalent was, maar nu niet meer lijkt te bestaan. We willen iemand aantrekken voor zes maanden, eventueel met aankoopoptie. Die doelman kan hier een toekomst hebben, we zouden hem kunnen uitlenen als Zitka en Proto fit zijn."
 
Herman Van Holsbeeck gaf de naam van de doelman in kwestie niet vrij, maar Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure menen te weten dat het om Michaël Cordier gaat. De 24-jarige doelman speelde in het verleden onder andere bij La Louvière, maar nu is hij actief bij tweedeklasser Brussels. Daar raakte hij echter op een zijspoor en moest hij al meerdere keren forse kritiek van voorzitter Vermeersch slikken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties