Blackburn Rovers zet Ince op straat

Nico Wieme
| 0 reacties
Blackburn Rovers zet Ince op straat

Blackburn Rovers heeft afscheid genomen van trainer Paul Ince. Het ontslag hing al een tijdje in de lucht, maar werd vandaag pas rond de middag bekrachtigd.

Paul Ince is niet langer coach van de Blackburn Rovers. Het clubbestuur deelt mee dat het de voormalige speler van onder andere Manchester United bedankt heeft voor bewezen diensten. "Met grote droefheid kondigt het bestuur aan dat Paul Ince de club moet verlaten", staat op de clubwebsite te lezen.

Ook voorzitter John Williams betreurt het ontslag van Ince, maar zag geen andere uitweg. "Drie overwinningen op zeventien wedstrijden hebben onze ploeg, die vorig seizoen nog zevende eindigde in de Premier League, naar de negentiende plaats doen zakken. We dreigen momenteel om afgezonderd te geraken van de middenmoot."

Williams wil maar één ding: de Rovers in de Premier League houden. "Het voortbestaan van onze club in de Premier League is cruciaal en onze grootste zorg is nu om een opvolger voor Ince te vinden, die onze ambitie kan waarmaken." Die opvolger zou volgens inside-information wel eens Graeme Souness kunnen zijn, ex-manager van de Rovers en momenteel aan de slag als tv-voetbalanalist.

De voorzitter houdt eraan om Ince nog eens te bedanken voor zijn inzet. "Paul slaat zich hier wel door, hij is een vechter. Wij wensen hem het allerbeste toe."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties