Sven Kums zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 19 reacties
Sven Kums zondag in Studio 1
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

n de laatste Studio 1 van 2008 heeft Frank Raes zondag Gunther Schepens en Herman Brusselmans te gast. Samen bespreken ze de topper Standard-AA Gent.

Middenvelder Sven Kums van KV Kortrijk geeft uitleg bij KV Kortrijk-Westerlo. Leo Van der Elst is Dokter Sokker.

Sven Kums en KV Kortrijk verdedigen hun ijzersterke thuisreputatie tegen Westerlo. Ze zijn al sinds 15 augustus 2007 ongeslagen in eigen huis, dat komt neer op dertig (!) wedstrijden op rij. Zondag zijn de spelers extra gemotiveerd; puntenwinst tegen Westerlo betekent voor Kums en zijn ploegmaats een extra dag vakantie. Westerlo staat knap vijfde en probeert na twee opeenvolgende verliesmatchen Kortrijk te verslaan en de winterstop in te gaan met een goed gevoel.

In de topper Standard-AA Gent wordt Michel Preud'homme geconfronteerd met de ploeg die hij aan de titel hielp. Hij wil laten zien dat de magere vijf op achttien geen correcte weergave is van de sterkte van Gent. Standard probeert na de overtuigende winst tegen Club Brugge te bevestigen in eigen huis. Gunther Schepens en Herman Brusselmans bespreken de match.

In de vaste rubrieken komt Leo Van der Elst tweemaal aan bod. Als laatste dit jaar mag hij als Dokter Sokker komen vertellen hoe de Rode Duivels moeten voetballen om binnen te raken op de wereldbeker voetbal in Zuid-Afrika. Hij pakt uit met een aantal verrassende namen. In Binneuh! blikt Leo terug op de meest memorabele momenten van die rubriek.

Studio 1, zondag 21 december om 23u05 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties