Goor: "Bedankt, het was fantastisch"

De Nijs Michael
| 6 reacties
Goor: "Bedankt, het was fantastisch"
Foto: © SC

Anderlecht won vrijdagavond de topper tegen Racing Genk. Voor Bart Goor was het meteen zijn afscheid bij paars-wit, de routinier gaat na de winterstop bij degradatiekandidaat Germinal Beerschot aan de slag.

Anderlecht kende weinig of geen problemen met Racing Genk, maar de Brusselaars slaagden er niet in om een veilige voorsprong uit te bouwen. Daardoor moest Bart Goor tot in de blessuretijd wachten om zijn laatste minuten in paars-witte loondienst te spelen. "Even dacht ik ook dat ik niet meer zou mogen invallen, maar bij die krappe 1-0 begreep ik dat wel", blikt de voormalige kapitein van Anderlecht terug.

Gelukkig voor Bart Goor schotelde Kanu Legear in de blessuretijd alsnog de 2-0 voor, waarna de middenvelder nog een laatste keer mocht invallen voor Anderlecht. Het publiek bedankte de routinier met een staande ovatie. "Ik ben blij, ook al waren het maar enkele seconden", vertelt Goor. "Het was vrij emotioneel. De huldiging voor de aftrap getuigt van respect van de fans én de club. Bedankt, het was fantastisch."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties