"Uitvallen Haznadar sleutelmoment"

filip broos
| 11 reacties
"Uitvallen Haznadar sleutelmoment"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een goede wedstrijd die op 2-2 eindigde waren beide oefenmeester het eens dat het gelijkspel een correcte uitslag was.

Tiens oefenmeester Nassen zag hoe zijn ploeg in vergelijking met de toppers tegen STVV en Lierse met meer maturiteit en rijpheid voor de dag kwam.

Nassen: “De eerste helft was spectaculair m
et vooral Tienen in de hoofdrol met de twee doelpunten en nog een aantel kansen, terwijl wij aan onze kant slechts enkele schermutselingen voor eigen doel hadden. Het kantelmoment van de wedstrijd is het uitvallen van Haznadar waardoor wij vooraan onze balvastheid verloren. Wij laten de 3-0 liggen en aan de andere zijde scoren zij de 2-1. De gelijkmaker valt dan ongelukkig doordat een verdediger de bal net aanraakt waardoor onze doelman volledig uit positie is."

“Eenmaal die gelijkmaker bekruipt je het gevoel van dat zij die derde goal eventueel nog kan vallen, maar we hebben gereageerd met enkele tegenstoten en de laatste kans van Bogaerts. We staan nu waar we horen te staan. Hopelijk krijgen we volgende dinsdag een een kerstgeschenk van de bond”, verwees Nassen naar de gestaakte wedstrijd tegen OHL.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties