Lees Voetbalkrant op een manier die u nog nooit gezien heeft.

Jimmy Wouters
Lees Voetbalkrant op een manier die u nog nooit gezien heeft.
Foto: © SC

De eindejaarsfeesten komen eraan en daarom heeft Voetbalkrant weer iets speciaals voor u. U kunt voortaan het nieuws op een totaal andere manier bekijken.We bieden u de mogelijkheid aan om het nieuws zonder onderscheid tussen binnen-en buitenland te lezen

Zoals u reeds gemerkt heeft, steekt Voetbalkrant.com nu al enige weken in een nieuw jasje. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden we u nu de mogelijkheid aan te kiezen hoe u het nieuws van ons kunt bekijken. 

Zo heeft u de keuze om om al het nieuws netjes geordend onder mekaar te bekijken. Op die manier blijft u snel en gemakkelijk op de hoogte van al het binnen- en buitenlands nieuws.  

Hoe gaat u te werk?

U logt u simpel en gratis in. Vervolgens klikt u rechtsboven op “ledencentrum” (STAP 1). U komt nu terecht op een overzichtspagina. U klikt nu links in het menu op Instellingen (STAP2). Om al het nieuws onder mekaar de krijgen, vinkt u bij ‘Nieuws op hoofdpagina indelen in binnen- en buitenland?’ NEE aan (STAP 3). Klik vervolgens op opslaan om van deze nieuwe dienst te kunnen genieten. 

Wenst u voetbalkrant.com gewoon te blijven lezen met het onderscheid tussen  binnen- en buitenland, dan verandert u niets.


Heeft u nog geen account? 

Dat is geen probleem. U registreert u volledig gratis en kunt vervolgens inloggen en gebruik maken van al onze diensten.


STAP 1:

 









STAP 2:



























STAP 3: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties