De Man: "Geen akkoord met Germinal Beerschot"

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
De Man: "Geen akkoord met Germinal Beerschot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mark De Man verscheen zondagmiddag verrassend aan de aftrap in FC Utrecht – Roda JC. Het was mogelijk zijn laatste wedstrijd voor de club uit Kerkrade, maar van een overgang is er volgens de verdedigende middenvelder nog geen sprake.

“Ik heb nog geen akkoord met Germinal Beerschot”, verrast De Man. “Dat verhaal moest ik gisteren zelf in de kranten lezen. Er is wel contact geweest, maar we hebben nog niet over de getallen gesproken.”
 
“Het belangrijkste is dat ik terug elke week kan spelen. Dat was mijn doel bij Roda, maar dat is door sportieve en extra-sportieve redenen niet gelukt.  Als het na de winterstop nog kan, dan ben ik supergelukkig. Moet het ergens anders gebeuren, dan is het zo. Mischien zijn er naast Germinal Beerschot nog andere ploegen geïnteresseerd. Ik heb nog 2,5 jaar contract bij Roda en ga er vanuit dat ik hier de terugronde start.”
 
De Man staat wel positief tegenover een mogelijke overgang naar Het Kiel. “Germinal Beerschot zit in hetzelfde schuitje als Roda. De club hoort niet thuis waar ze nu staat. Een plaats in de linkerkolom behoort zeker tot de mogelijkheden. Ik heb Bart (Goor, nvdr.) en Silvio (Proto, nvdr.) aan de lijn gehad en zij waren superpositief, maar het is niet aan hen om mij te overtuigen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties