Bayat ontsnapt aan dood

Nico Wieme
| 6 reacties
Bayat ontsnapt aan dood
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi dacht op het oefenkamp in Turkije de zon als metgezel te hebben. Draaide dat even anders uit. De Karolo’s moesten zowaar vluchten voor het onweer en voorzitter Abbas Bayat ontsnapte ternauwernood aan de dood.

Enkele Belgische clubs trekken op winterstage naar het zuiden in de hoop er zonnige oorden te vinden. Ook bij Charleroi dachten ze in die zin, al kwamen ze bedrogen uit. John Collins (foto boven) traint met zijn discipelen al twee dagen in de gietende regen in Turkije.
 
Gisteren onweerde het zelfs boven Colakli. De bliksem sloeg in net naast het trainingsveld in een bar. Het dak van de bar vatte vervolgens vuur. Collins trok met zijn geschrokken spelersgroep maar naar een sporthal.
 
“Zo'n weer maakte ik zelfs in Schotland nog nooit mee”, zei Collins in Gazette des Sports. “Maar we hebben toch goed getraind. Een coach moet zich kunnen aanpassen aan onverwachte omstandigheden.”
 
Voorzitter Abbas Bayat had nog meer geluk. Door de regen stortte het dak van zijn hotelkamer in. De Charleroipreses was toen gelukkig niet op zijn kamer. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties