Simaeys: "Er is een tekort aan kwaliteit"

De Nijs Michael
| 8 reacties
Simaeys: "Er is een tekort aan kwaliteit"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge moet zondag in de beker aantreden tegen Roeselare. Na de zwarte decembermaand kan blauw-zwart maar beter winnen om de gemoederen wat te bedaren, maar Jeroen Simaeys beseft dat de West-Vlaamse topclub kampt met een tekort aan kwaliteit.

"Na onze vier nederlagen op rij is er te fel op de trainer geschoten. We moeten durven toegeven dat er een tekort is aan kwaliteit. In deze omstandigheden verdienen we niet beter dan de derde plaats", haalt de verdediger deze morgen zwaar uit in Het Laatste Nieuws.

"We zijn de afgelopen weken en maanden diep moeten gaan, maar met zo'n terugval had ik echt geen rekening gehouden", vervolgt Simaeys. "Waar moet je de oorzaken gaan zoeken? Zeker niet bij de trainer, die treft geen enkele schuld. Club Brugge mist vandaag gewoon de kwaliteit om met Anderlecht en Standard in de clinch te gaan om de titel. Blauw-zwart staat op zijn juiste waarde gerangschikt. Onze twee voornaamste concurrenten zijn momenteel gewoon beter. En wij zijn beter dan de rest."

"Alle tegenstanders zijn voor een Club Brugge op niveau haalbare opdrachten. 90% van onze wedstrijden moéten we winnen en die andere 10 % kàn Club Brugge winnen. Om dat laatste percentage weg te werken, moet er kwaliteit bijkomen. Zo eenvoudig is het. Op welke posities? Daar spreek ik me niet over uit, ik wil niemand in discrediet brengen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties