Mathijssen: "Spelers valt niets te verwijten"

Steurbaut Kersten
Mathijssen: "Spelers valt niets te verwijten"
Foto: © SC

Club Brugge leed tegen Roeselare zijn vijfde nederlaag op rij en mag de Beker van België op zijn buik schrijven. Jacky Mathijssen wil zijn spelers echter niets verwijten.

“Het veld was niet goed, maar daarin wil ik niet teveel excuses zoeken”, zegt Mathijssen. “Ik kan mijn ploeg vandaag weinig verwijten. We hebben geprobeerd te doen wat de bedoeling was, maar iedereen weet hoe moeilijk het spelen is in de kleine ruimte. Zijn we zuiverder in de eindfase, dan heb je deze score niet. Dat is vandaag niet gelukt. Hoe moeilijk dat ook is, we moeten dat accepteren.”
 
De nederlaag tegen Roeselare was voor Club al de vijfde op rij. “Dat doet pijn. Zeker omdat we dit in de beker niet meer kunnen rechtzetten. Dat hoofdstuk is afgesloten en zal niet simpel vergeten worden. En als ons dat wel lukt, zullen er wel mensen zijn die me er aan herinneren. Ik zit hier zwaar mee.”
 
De transfers van Odjidja Ofoe en Kruska kunnen mogelijk voor een frisse wind in Jan Breydel zorgen. “We zullen alles wat we hebben er insmijten om deze situatie om te keren. De nieuwe spelers zijn daarin een goede zaak. Zij kunnen frisser instappen dan de jongens die uit deze negatieve periode komen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties