KV Mechelen moet het drie weken stellen zonder Ivens

De Nijs Michael
| 2 reacties
KV Mechelen moet het drie weken stellen zonder Ivens

KV Mechelen kegelde bekerwinnaar Anderlecht dinsdag uit het tornooi, maar de bekerwinst van geel-rood heeft wel negatieve gevolgen voor Jonas Ivens. De verdediger raakte namelijk geblesseerd in de partij tegen Anderlecht en is drie weken buiten strijd.

Jonas Ivens liep in de tweede helft van de partij tegen Anderlecht een blessure op, intussen hebben verdere onderzoeken uitgewezen dat de centrale verdediger een kleine spierscheur heeft opgelopen. De 24-jarige Belg moet daardoor de competitiewedstrijden tegen Club Brugge en Moeskroen laten schieten, ook de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Cofidis Cup komt te vroeg voor Ivens. Wellicht kan de verdediger binnen een drietal weken opnieuw aantreden.

Het uitvallen van Ivens is een streep door de rekening van KV Mechelen, want de club heeft op zijn positie weinig alternatieven. Het bestuur zal de komende dagen dan ook op zoek gaan naar een nieuwe centrale verdediger, zo weet Gazet van Antwerpen. Er staan naar verluidt een drietal buitenlanders op het Mechelse verlanglijstje, maar een definitieve beslissing is er nog niet gevallen.

Tot slot is Abdul Iddi door de Belgische voetbalbond voor twee speeldagen geschorst als gevolg van zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Germinal Beerschot. KV Mechelen gaat echter in beroep tegen deze sanctie, waardoor Iddi zijn schorsing voorlopig nog niet moet uitzitten. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties