Verlengde winterstop, iedereen nog meer uitgerust

Rita De Meyer
| 0 reacties
Verlengde winterstop, iedereen nog meer uitgerust

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een extra weekje rust gunnen we iedereen, doch is dat wel bevorderlijk voor de speelsters?

Alle ploegen in hetzelfde schuitje zullen we zeggen, hoewel gebrek aan wedstrijdritme meer in het nadeel is van de betere ploegen. De 15de speeldag biedt daarom gelukkig geen topwedstrijden, wel enkele interessante.
 
Laten we aanvangen met Vimmeren – Sinaai. De beide ploegen hebben nog uitzicht op een vierde plaats in het eindklassement, een beter resultaat is hoogst onwaarschijnlijk. De beide ploegen sloten elk het oude jaar af met een gelijkspel en toevallig eindigde deze wedstrijd in de vorige twee edities eveneens onbeslist. Twee gelijkwaardige ploegen dus waarbij de uitslag alle richtingen uit kan.
In hoeverre is de ontmoeting Anderlecht – Standard nog interessant? De Brusselse ploeg liet in de heenronde een knoeiboel achter terwijl Standard, toch een beetje onverwacht, veel beter presteerde dan iedereen had verwacht. Hoog tijd voor Anderlecht om haar blazoen op te poetsen. Bij verlies zou de ploeg zaterdagavond wel eens op de laatste plaats van de linkerkolom kunnen belanden. Standard is verplicht te winnen om, samen met STVV, de nul bij de verliesbeurten te behouden.
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties