Barça-preses bedaart de gemoederen rond Eto'o

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barça-preses bedaart de gemoederen rond Eto'o
Foto: © SC

Samuel Eto'o, de trefzekere spits van FC Barcelona, ligt overhoop met coach Josep Guardiola. De plaatselijke pers spreekt ook over een verbanning van de training voor de Kameroener. Guardiola krijgt echter wel tegenwind van zijn voorzitter Joan Laporta.

Samuel Eto'o, momenteel de topschutter van de Primera Division met achttien doelpunten in negentien wedstrijden, heeft de voorbije week nogal wat aanvaringen gehad met coach Josep Guardiola. Clubpreses Joan Laporta wil de supporters van de autoritaire Spaanse competitieleider geruststellen met een verklaring dat er niets ernstigs aan de hand is. Dinsdag werd de Kameroener van de training gestuurd door zijn oefenmeester.

"De spelers staan onder grote druk. De ene dag zijn ze in slechte doen, de volgende dag gaat het dan weer een stuk beter. Maar er moet wel iemand zijn die de regels maakt. Ik kan dan ook goed begrijpen dat Guardiola deze maatregel genomen heeft in het belang van het team", legt Joan Laporta uit op de website van de Catalaanse trots.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties