KV Kortrijk heeft grote bekerambities

Mathias Dumarey
| 4 reacties
KV Kortrijk heeft grote bekerambities
Foto: © SC

KV Kortrijk heeft na het uitschakelen van Standard Luik en VC Westerlo steile bekerambities. In de kwartfinale wacht een dubbele confrontatie met KV Mechelen. Joseph Allijns, de voorzitter van KVK, vindt de beker heel belangrijk.

"Voor het seizoen hadden we het behoud in eerste klasse als doel gesteld. Nu die redding binnen handbereik is, zijn onze ambities gegroeid. Een dubbele confrontatie met KV Mechelen opent voor ons ook perspectieven", aldus Joseph Allijns op Sporza.

"Ik lees veel goede dingen over KV Mechelen dus verwacht ik ook een goede wedstrijd. Voor ons is een goede uitslag evenwel belangrijker. Een gelijkspel met doelpunten is uitstekend al mag een kleine nederlaag ook als uitgangspositie", formuleert Allijns zijn wensen.

Bij KV Kortrijk zijn ze wel op hun hoede voor de snelle opeenvolging van wedstrijden. "De technische en medische staf werken zeer hard om de negatieve gevolgen te beperken. Vijf wedstrijden spelen in dertien dagen is veel. De spelers doen er alles aan om fit aan elke match te beginnen. Zo letten ze ook op hun voeding", gaat Allijns verder. De komende weken komen ook Standard en Anderlecht op bezoek in Kortrijk, maar Allijns hoopt dat zijn team ongeslagen zal blijven in het Guldensporenstadion. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties