Maes: "Altijd met 100 % overgave spelen"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Maes: "Altijd met 100 % overgave spelen"
Foto: © SC

KV Mechelen knokte zich tegen KV Kortrijk naar een oververdiende zege. De Mechelaars zwoegden en zweetten, maar reizen met een voorsprong af naar West-Vlaanderen.

“Wij moeten elke wedstrijd met 100 % overgave spelen”, reageert Peter Maes. “Wij kunnen niet terugvallen op techniek. Het belangrijkste was dat we vandaag de nul hielden. De eerste wedstrijd in een confrontatie met heen en terug is altijd de moeilijkste.”
 
“Eens we gewoon werden aan het spel van Kortrijk, hebben we de wedstrijd in handen genomen. Aan beide zijden kwamen openingen, maar de laatste bal viel niet goed. Als je hard werkt, wordt je soms onzuiver.”
 
Vlekkeloze Van Dessel
 
Koen Persoons zorgde dan toch voor de verdiende treffer. “Hij is één van de weinige jongens die alle wedstrijden speelt. Nadelig is dat we veel moeten wisselen en er geen continuïteit in de ploeg komt. Het voordeel is dat jongens al Romeo Van Dessel een kans krijgen. Hij leverde weer een vlekkeloze prestatie af. Dat doet me enorm plezier.”

Maes toont zich ook tevreden met de uitgangspositie. "Iedereen tekent voor 1-0, maar zaterdag is voor ons ook een belangrijke wedstrijd. We moeten de beker nu even opzij zetten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties