Vanhaezebrouck: "Jongens liepen te bibberen"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Vanhaezebrouck: "Jongens liepen te bibberen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“Wij hebben vandaag de beste kansen gehad”, vindt Hein Van Haezebrouck. “Het veldoverwicht was duidelijk voor Mechelen, maar in de kwaliteit van de kansen waren wij beter. Als er één in gaat, zal er gezegd worden dat het op een diefje is. Dat is voetbal.”

KV Kortrijk had het in de eerste helft heel moeilijk om eruit te komen. “Wij starten altijd met offensieve bedoelingen aan de wedstrijd, maar ik had de indruk dat sommige jongens liepen te bibberen op het veld”, aldus Van Haezebrouck.  
 
Omstandigheden
 
“Daar zullen de omstandigheden, het fantastische publiek van KV Mechelen, wel voor iets tussen gezeten hebben. En om goed te voetballen, heb je elf jongens nodig die zich goed in hun vel voelen.”
 
Vanhaezebrouck weigert al te ver vooruit te kijken. “We mogen niet gaan overdrijven. Anderlecht, Standard en Club Brugge liggen eruit en zeven ploegen, op uitzondering van Racing Mechelen, voelen zich geroepen om de finale te spelen. Gent, Genk en Cercle zijn nog altijd betere ploegen.”
 
Competitie
 
“Onze focus gaat sowieso eerst naar de competitie. Straks gaan we samen nog iets eten en vanaf dan concentreren we ons op de wedstrijd tegen Anderlecht. Deze wedstrijd moeten we nu uit ons hoofd zetten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties