Kapitein Kompany helpt City in linkerkolom

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Kapitein Kompany helpt City in linkerkolom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City is bezig aan een opmars. Na een zege tegen Newcastle is de club van Vincent Kompany opgeklommen naar de negende plaats.

Mark Hughes bombardeerde Vincent Kompany tot kapitein – onze landgenoot kreeg de voorkeur op Hart, Ireland en Wright-Philips – en dropte de Nederlander Nigel De Jong voor het eerst in de ploeg.
 
Na een kwartier mochten de Citizens al juichen na een doelpunt van Wright-Philips. Nieuwkomer Bellamy verdubbelde tegen zijn ex-club de score. De eerredder van Carroll kon Kompany en co niet meer verontrusten.
 
Marouane Fellaini was met Everton dicht bij een stunt tegen Arsenal. Een doelpunt van Tim Cahill deed Everton lang dromen, maar Robin Van Persie zorgde in de toegevoegde tijd voor een koude douche. Fellaini stond de hele wedstrijd op het veld en kreeg geen gele kaart.
 
Salomon Kalou bezorgde Chelsea met twee doelpunten de drie punten tegen Middlesbrough. De Blues blijven zo in het spoor van leider Manchester United dat dinsdag al zwaar uithaalde op het veld van West Bromwich (0-5).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties