Kelhar is op weg naar Cercle Brugge

De Nijs Michael
| 0 reacties
Kelhar is op weg naar Cercle Brugge
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge kon eerder deze week Dominic Foley per direct wegplukken bij AA Gent, maar de kans is groot dat groen-zwart ook nog een extra verdediger naar het Jan Breydelstadion haalt. Dejan Kelhar mag alvast proberen om een contract te versieren.

"Ik zou er graag nog een verdediger bij hebben", liet Glen De Boeck gisteren optekenen. De trainer van Cercle Brugge wordt alvast op zijn wenken bediend, want deze week mag Dejan Kelhar proberen om een contract te versieren. De 24-jarige centrale verdediger staat momenteel op de loonlijst van Celje, de Sloveense nummer twee. 

"Een speler met een heel interessant profiel voor ons én hij maakt al een goede indruk op training", is Glen De Boeck positief in Het Laatste Nieuws. Toch is het nog niet zeker dat het ook daadwerkelijk tot een transfer komt. Kelhar ligt namelijk nog anderhalf jaar onder contract bij Celje en de club is in een heuse titelstrijd met Maribor verwikkeld. Momenteel tellen Kelhar en co slechts vier punten achterstand op de competitieleider.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties