Dirar: 'Verwijten moeten stoppen'

Nico Wieme
| 60 reacties
Dirar: 'Verwijten moeten stoppen'
Foto: © SC

Club Brugge won afgelopen zaterdag met 3-1 van Tubeke. Daarmee zijn zeker niet alle zorgen van de baan. Nabil Dirar wil dat de achterklap ophoudt.

Nabil Dirar heeft de lont aan het vuur gestoken. De Marokkaanse Belg beklaagde zich er afgelopen weekend al over dat een bepaalde (oudere) collega de rest van de ploeg tegen hem opstookt. Het resultaat was dat de Clubmiddenvelder tegen Tubeke door een deel van het publiek op de korrel genomen werd. Iets wat Dirar duidelijk zwaar op de maag ligt.
 
“Sommigen verwijten me dat ik niet ernstig genoeg ben en niet hard genoeg werk”, aldus Dirar in Het Laatste Nieuws. “Ik noem geen namen. Het moet nu stoppen. Gelukkig steunen de trainer en hulptrainer me. Zonder hen was ik nu al ontploft.”
 
“Ik had de indruk dat ik de bal tegen Tubeke geen drie seconden mocht bijhouden”, reageert Dirar ontgoocheld op de reacties van sommige supporters. “Het is moeilijk om geconcentreerd te blijven als het publiek negatief reageert. De fans hebben me zaterdag niet echt geholpen, maar ik geloof nog altijd dat ik de ploeg beter kan laten voetballen.”
 
Dirar staat zeker open voor dialoog met de fans. “Als de fans me iets willen zeggen, mogen ze na de training naar mij komen. Ik sta altijd ter beschikking voor een gesprek.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties