Clepkens: "Het was geen strafschop"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Clepkens: "Het was geen strafschop"

Michael Clepkens ontpopte zich de voorbije berkwedstrijden tot grote held van Racing Mechelen. Woensdag kon hij niet verhinderen dat Lierse er drie in zijn mandje legde.

De meest besproken fase was de strafschop van Jurgen Cavens. “Het was geen strafschop”, zweert Clepkens. “Ik blijf staan, Cavens komt op mij af, zoekt contact en loopt tegen mijn knie.”
 
Rol van de scheidsrechter
 
“De scheidsrechter heeft vandaag een grote rol gespeeld in de overwinning... Met tien man is het niet makkelijk tegen een ploeg die in eerste thuis hoort en spelers heeft uit de Champions League.”

Bij het eerste doelpunt had Clepkens ook al niet veel geluk. "De bal gaat eerst naar links en dan naar rechts. Het is een heel lichte bal en voor een keeper is dat niet makkelijk."
 
“We hebben een mooi parcours afgelegd, maar ik ben ontgoocheld. Tijdens de tweede helft hebben we mooi voetbal gebracht. Als we de hele wedstrijd zo spelen, dan hebben we een ander resultaat.”
 
Focus
 
“We moeten ons nu terug focussen op het kampioenschap. De eindronde is ons objectief. In de beker hebben we al getoond dat we tot grote dingen in staat zijn.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties