Goor: "Raarste doelpunt uit mijn carrière"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Goor: "Raarste doelpunt uit mijn carrière"
Foto: © SC

Bart Goor maakte zaterdagavond op Schiervelde zijn eerste doelpunt voor Germinal Beerschot. Een treffer die de middenvelder waarschijnlijk niet snel zal vergeten.

“Dit moet het raarste doelpunt uit mijn carrière geweest zijn”, omschrijft Bart Goor zijn doelpunt. De voormalige speler van Anderlecht zag tot zijn eigen verbazing een ongevaarlijke vrije trap in de verste hoek voorbij Jurgen Sierens in doel belanden.
 
“Ik zie de bal goed vertrekken, maar had niet verwacht dat hij zo in doel zou vallen. Een communicatiefout tussen de doelman en zijn verdediger. Het is wel mooi. Mijn laatste doelpunt voor Anderlecht maakte ik ook op dit veld.”
 
Goor kon zich verzoenen met de puntendeling. “Als je hier 2-1 achter komt, mag je blij zijn dat je nog iets meeneemt. Maar als je twee doelpunten op verplaatsing maakt, moet je winnen. De mooiste kansen waren uiteindelijk voor ons.”
 
De goede reeks van Germinal Beerschot doet de middenvelder niet zweven. “We blijven een ploeg die tegen de degradatie vecht. We hebben nu goed gepresteerd tegen onze rechtstreekse concurrenten, maar de volgende weken moeten we tegen de betere ploegen spelen. Hier en daar zullen misschien puntjes verloren gaan en dan zak je snel terug weg.” (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties