Dahmane wil scoren tegen RC Genk

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Dahmane wil scoren tegen RC Genk
Foto: © SC

Mohamed Dahmane (foto) beleefde afgelopen zaterdag zijn debuut voor Club Brugge op het veld van FCV Dender. Hij mocht meteen in de basis starten van coach Jacky Mathijssen, maar scoren kon hij nog niet.

"Het was logisch dat ik tijd nodig had om me aan te passen aan mijn nieuwe ploegmaats. Ik stond er alleen voor, maar heb met hard werken de ploeg kunnen helpen. Als ik iets slimmer was geweest, had ik wel kunnen scoren", aldus Mohamed Dahmane in de kranten Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

"Ik wil elke week winnen en elke week scoren, maar als ik echt mag kiezen scoor ik graag volgende week tegen mijn ex-club RC Genk", aldus Dahmane. De Franse Algerijn heeft er bij de Limburgers een mislukte passage op zitten nadat hij in de clinch ging met trainer Hugo Broos. "Ik ken er nog wat volk, dus zondag zal het wel speciaal worden", aldus nog Dahmane.

Jacky Mathijssen
, de coach van Club Brugge, was niet ontevreden over het debuut van Dahmane voor blauwzwart. "Hij heeft zich vorige week moeilijk kunnen inwerken door de slechte velden. Zijn samenspel met Elrio Van Heerden vond ik wel goed, maar soms speelden ze nog iets te breed", aldus de Limburger die zijn team voor het eerst sinds november nog eens een uitmatch zag winnen.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties