Juhasz wil ondanks goals zijn krullen terug

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Juhasz wil ondanks goals zijn krullen terug
Foto: © SC

Roland Juhasz heeft dit seizoen al heel wat belangrijke doelpunten gescoord voor RSC Anderlecht. Enkele weken terug verraste de Hongaar met een nieuwe 'coupe' omdat hij dacht kaal te worden, maar nu wil hij toch zijn krullen terug.

Roland Juhasz scoort nu al drie wedstrijden op een rij nadat hij zijn kopje kort liet scheren en hij is ook al twee keer de matchwinnaar voor Anderlecht. "Ik ben niet bijgelovig. Die goals komen niet voort uit het feit dat ik mijn haar kort heb laten knippen", aldus de Hongaar.

"Voor Kortrijk en Bergen had ik me nog eens bijgeschoren, maar nu niet. Om eerlijk te zijn wil ik gewoon mijn krullen terug hebben. Maar zolang ik scoor, zal ik mijn kopje kort houden en de beweging met mijn handen blijven maken. Ik wil mijn doelpunt ook opdragen aan Tom De Sutter. Ik vind het erg knap hoe hij die bal toch nog kon voorzetten", aldus Juhasz.

RSC Anderlecht heeft een erg belangrijke week voor de boeg want woensdag speelt het de inhaalpartij op AA Gent en zondag staat de onvervalste topper tegen Standard op het programma. "Laten we ons eerst maar richten op Gent. Mochten we de week kunnen afsluiten met een 9 op 9 zou dat wel fantastisch zijn." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties