Van Holsbeeck: "Gereageerd zoals we moesten reageren"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Van Holsbeeck: "Gereageerd zoals we moesten reageren"
Foto: © SC

Anderlecht verloor dit jaar enkel van Cercle Brugge in de competitie, maar het spelniveau van de Brusselaars was de voorbije weken bedroevend laag. Vooral de eerste helft tegen Bergen was bijzonder slecht, tegen Charleroi speelde Sporting beter.

Niet alleen de supporters van Anderlecht waren niet te spreken over de eerste helft tegen Bergen, ook Herman Van Holsbeeck haalde zijn spelers door de gehaktmolen. De manager van paars-wit sprak zelfs over de slechtste eerste helft sinds hij aan de slag is als Anderlecht-manager.

Na afloop van de partij tegen Charleroi stond Van Holsbeeck een stuk positiever tegenover de prestatie van Anderlecht. "We hebben vandaag gereageerd zoals we moesten reageren", vertelt de manager in HNB. "Voor het eerst in weken zag ik weer een dominant Anderlecht. Zeker een uur lang hadden we totale controle en dat op een heel slecht veld. Er zat ook een goed evenwicht in het team. Nu volgen deze week nog Gent en Standard, maar zelfs bij 9 op 9 of 7 op 9 zal het kampioenschap nog niet gespeeld zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties