Schotte: 'Veel kans op kwalificatie'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Schotte: 'Veel kans op kwalificatie'

Cercle Brugge trekt vanavond vol vertrouwen naar Schiervelde waar het SV Roeselare partij geeft in de terugwedstrijd van de kwartfinale van de Beker van Belgie. Groenzwart verdedigt er een 1-0-voorsprong uit de heenwedstrijd.

Frans Schotte, de voorzitter van Cercle Brugge, schat de kans heel hoog dat zijn club straks in maart de halve finale van de Belgische beker zal betwisten. "Als we realistisch zijn, kunnen we niet anders dan toegeven dat we een grote kans maken om door te stoten", zegt de Cercle-preses vandaag in HLN.

"Ik wil geen druk zetten. De spelers en de trainers zullen dat wel genoeg doen. We willen ons absoluut plaatsen voor de halve finale, maar het is geen must. Ik bereid deze wedstrijd voor als alle andere", gaat Schotte verder.

"Ik kon het wel niet laten om de spelers mee te geven dat ze de kans op een bekerfinale niet veel zullen krijgen in hun carrière. Voor de meesten onder hen is het een unieke kans die ze geen twintig keer meer zullen hebben. De focus is er dus zeker wel", besluit Schotte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties