Legear en De Sutter wachten vol ongeduld op topper

Jeroen Pyl
| 9 reacties
Legear en De Sutter wachten vol ongeduld op topper
Foto: © SC

Jonathan Legear is op zijn hoede voor Standard. De 21-jarige vleugelspeler verliet zes jaar geleden de Rouches voor Anderlecht. In Gazet van Antwerpen en La Dernière Heure blikt hij samen met Tom De Sutter vooruit op de topper komende zondag.

“Dat Standard woensdag heeft verloren, is niet noodzakelijk goed nieuws voor Anderlecht. Indien ze extra gemotiveerd zijn, kunnen ze hier met 0-4 komen winnen. Maar dat wil ik niet. Ook al blijft Standard de club die mij heeft gevormd”, aldus Jonathan Legear.
 
“Misschien keer ik ooit wel terug naar Sclessin. Voor mijn familie en vrienden zou dat fantastisch zijn. Zij wonen op tien kilometer van het stadion. De supporters hebben mij nog altijd graag. Er zijn er natuurlijk ook die me uitfluiten, maar dat heb ik liever dan dat ze mij negeren.”
 
Tom De Sutter kijkt dan weer reikhalzend uit naar zijn eerste topper bij paars-wit. Met twee doelpunten tegen Gent bezorgde De Sutter afgelopen woensdag Anderlecht de leidersplaats in de Jupiler Pro League. “Ik scoorde vorig jaar bij Cercle nog in de 4-1 tegen Standard. Zenuwachtig ben ik dus niet. Ik kijk er gewoon echt al naar uit.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties