Perisic: 'Waanzinnig van geluk'

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Perisic: 'Waanzinnig van geluk'

Ivan Perisic is zonder twijfel een zeer geslaagde wintertransfer bij SV Roeselare. De aanvaller wordt geleend van het Franse FC Sochaux, maar miste zijn entree geenszins. Zaterdag scoorde hij de belangrijke winnende goal tegen concurrent Bergen.

Ivan Perisic liet zich voor het eerst opmerken tijdens het bekerduel op Club Brugge waar hij goed was voor de enige treffer van de wedstrijd en dus ook de kwalificatie voor de kwartfinale. Tegen Bergen was hij zaterdag goed voor twee doelpunten in de met 3-2-gewonnen partij waardoor de West-Vlamingen niet langer op een laatste plaats staan in het klassement.

De 20-jarige Perisic wist dat zijn moeder en zus in de tribune zaten en hij was dan ook waanzinnig gelukkig na zijn tweede doelpunt. "Ik kon mijn geluk niet op en daarom gooide ik mijn truitje in hun richting. Spijtig van die gele kaart, maar ik had mijn emoties niet meer onder controle", zegt de Kroaat in LDH.

"Ik heb mijn transfer naar Roeselare nog niet beklaagd ondanks de precaire situatie waarin we verkeren. Ik kan hier laten zien wat ik in mijn mars heb en ik zal dan ook alles geven om Roeselare in eerste klasse te houden", gaat hij verder. Perisic spaart ook zijn lof voor spitsbroeder Sherjill McDonald niet. "Hij is tot grootse dingen in staat. Hij doet me wat aan de Ronaldo denken die bij Barcelona speelde", zegt hij tot slot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties